a
 

Kik vagyunk?

Mi egy full service kommunikációs ügynökség vagyunk, azonban fő profilunk a médiatervezés és a felületvásárlás online és offline területen egyaránt. 

Nincsenek "dobozos termékeink". Mindent az egyedi célok alapján alakítunk ki.

Kis csapat vagyunk, ezért minden ügyfelünkkel mi, személyesen tartjuk a kapcsolatot! Azért vagyunk, hogy a legoptimálisabb médiamixet alakítsuk ki Megbízónk számára.

Természetesen az ár sem mindegy...

 

Miben lehetünk a szolgálatodra?

Kommunikációs tanácsadás

Nem mindegy, hogy kinek mit, és legfőképpen hogyan kommunikálunk! Hiszünk a közös munka sikerében. Meghatározzuk a fontos célkitűzéseket és az azok eléréséhez vezető leghatékonyabb utat.  „Lerajzoljuk” a célcsoportokat, és definiáljuk az elérésükhöz szükséges kommunikációs eszközöket!

Médiatervezés

Feladatunk a legoptimálisabb média-mix kialakítása, az általános stratégia kidolgozásától egészen a legapróbb részletekig. Minden hagyományos eszköz (tv, sajtó, rádió, közterület, internet) mellett egyedi eszközök használata is segítségünkre van céljaink eléréséhez!

Médiavásárlás

A megtervezett médiafelületek megrendelésének teljes folyamatát menedzseljük:

 

- Megrendelés és timing

- Kreatív anyagok eljuttatása a médiához

- Megjelenések ellenőrzése

- Postbuy elemzések

- Számlázás

Kreatív menedzsment & produkció

Segítünk a leghatékonyabb kreatív stratégia kialakításában is. Tervező-grafikus, webdesigner partnereinkkel való együttműködésünk eredménye képpen számos sikeres project áll mögöttünk.

A produkciós folyamatokban is levesszük a válladról a terhet, legyen szó tv/rádió szpot gyártásról vagy nyomdai feladatokról:

 

- Tervezés

- Gyártás

- Logisztika

Piackutatás

Piackutatási projektek menedzselése: Ki Ő? Honnan jött? Miért jött? Mit eszik? Mit iszik? Mit használ? Melyik tetszene neki jobban? Hányszor látta? Találkozott már vele? Mit jegyzett meg belőle?

 

Magunktól nem tudjuk kitalálni a válaszokat! Érdemes megkérdezni azoktól, akiket el szeretnénk érni!

Fesztivál kommunikáció felsőfokon!

Kulturális területre szabott egyedi megoldások barter és rész-barter média megállapodások egyedi kedvezménnyel, konzultáció, tanácsadás úgy a kommunikáció, mint a fesztiválszervezést érintő többi területen is.

 

Aktuális projektjeink

 • Régi vágyunk teljesült a Fesztiválakadémiával. Az ország legszínesebb kamarazenei fesztiválja a magasművészetnek azt a kiemelkedő színvonalát képviseli, amelyet népszerűsíteni különösen megtisztelő és lélekemelő feladat. A legkiemelkedőbb magyar és nemzetközi sztárfellépők esti koncertjeit a Zeneakadémián és a szintén meseszép Pesti Vigadóban élvezhette a közönség.
 • A Bakker Holland Európa egyik legnagyobb kertspecialistája, 19 európai országban van jelen. Ügyfeleit több mint 70 éve szolgálja ki kiváló minőségű kerti termékekkel.2017-es nagyszabású tavaszi kampányában mindenki számára elérhető, színpompás virágokkal ​teli varázslatot hirdetünk.
 • A Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú, nem-életbiztosítója. Lakossági ügyfelei számára személyes igényekre szabott biztosítási megoldásokat kínál, legyen szó otthon, jármű, vagy épp egyedi élethelyzetek biztosításáról. 2016-17-es őszi-téli kínálatáról számos kábelcsatornán, vezető hírportálon illetve férfi célcsoport orientált website-on tájékozódhatnak a szolgáltatás potenciális megrendelői.
 • A Zsidó Művészeti Napok 2017. május 6-14-ig második alkalommal kerül megrendezésre Budapesten. Az rendezvénysorozat ezúttal is a zsidó kultúra sokszínűségét mutatja be.  A programsorozat művészeti produkciók sokaságával, több belvárosi helyszínen várja az érdeklődő közönséget. Ebben a multikulturális befogadó térben, amit a ZsiMü jelent, nemcsak keresztezik egymást, hanem a zsidó kultúra fókuszba állításával eggyé válnak a különböző művészeti ágak.
 • Az Armel Opera Festivál keretén belül nyaranta öt napon át követik egymást a rendezői koncepciójukban újszerű klasszikus operák és a tematikájukban különleges kortárs alkotások a pesti Brodwayn. A főváros szívében megrendezett impozáns esemény​t széles spektrumú médiakampánnyal promotáljuk.
 • Az intézmény előadásait célzott kampányainkkal főként a facebookon promotáljuk, de rádió- és tv kampányai is cégünk munkájának közreműködésével valósulnak meg. Idei nagyszabású programsorozatát, a Budapest Táncfesztivált komplex médiamegjelenéssel népszerűsítettük, majd 2016 őszén "Bepörgetjük!" című kampányát közterületi illetve járműreklámokkal színesítettük.
 • Nem állítunk valótlanságot, ​amikor azt mondjuk, a Pszota Builder számára nem létezik az az épülettípus, amit ne tudna megvalósítani.Portfóliójában szerepel száz szobás luxushotel, hangtechnikai és filmstúdió, de rekonstruá​l​tak már műemlék épületet és épült kezük alatt aquapark is. Az Adanima a cég social médiába való megjelenését kivitelezte, AdWords hirdetéseit folyamatosan menedzseli, és honlapjának SEO feladatait is kezeli.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Köszönjük a megtisztelő bizalmat

Elérhetőségeink

Adanima Consulting Kft. Székhely: H-1029 Budapest, Honfogalás u. 40.    
Ügyvezető: Sárosi Eduárd Iroda: H-1037 Budapest, Zay u. 3.    
eduard.sarosi@adanima.hu info@adanima.hu    
Mobil: 36-30-54-84-791 Tel / Fax 36-1-308-78-44   Csak a változás állandó - ​ne maradj le róla...

Adanima Consulting Kft.

Ügyvezető: Sárosi Eduárd

eduard.sarosi@adanima.hu

Mobil: 36-30-54-84-791

Székhely: H-1029 Bp. Honfogalás u. 40.

Iroda: H-1037 Bp. Zay u. 3.

Tel / Fax 36-1-308-78-44

info@adanima.hu

Csak a változás állandó - ​ne maradj le róla...